Om Blomberg

Om Blomberg

Blomberg blev etableret i 1883 i Tyskland og har mere end 130 års erfaring med at levere hvidevarer af god kvalitet. Vi har fokus på praktiske løsninger, innovation og energieffektivitet. Derudover er vi optaget af design og tilbyder moderne hvidevarer med høj ydeevne. Blomberg har en række fritstående og indbyggede hvidevarer, som kombinerer teknologi, brugervenlighed og miljøvenlige egenskaber. Vi udvikler produkter efter dine behov og ønsker at gøre hverdagen nemmere med vores teknologier. Disse er også designet til at tage vare på naturen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bæredygtig hverdag

Blomberg arbejder for at reducere miljøbelastningen og er altid på udkig efter nye teknologier og funktioner, som kan bidrage til en mere bæredygtig hverdag. Har du opdaget automatisk dosering? Det kan sørge for, at opvaskemaskinen og vaskemaskinen bruger mindre vaskemiddel, vand og strøm – hvilket er godt for miljøet. Og når det kommer til madspild, bidrager vi med adskillige innovative løsninger i vores køleskabe, som gør, at du kan mindske dit affald. Genanvendte materialer giver mange fordele og er noget, som Blomberg bruger til at reducere mængden af affald, der er et stigende miljøproblem. Store mængder genbrugte plastikflasker, genbrugt fiskegarn og industrielt tekstilaffald er blevet samlet sammen og anvendt i produktionen for at udvikle modstandsdygtige dele. Det er værdifulde materialer, som bliver brugt på ny og fjernet fra naturen.

Hvorfor vælge Blomberg?

Innovativ teknologi og smarte funktioner, der gør hverdagen simplere

Energieffektive hvidevarer, som reducerer dit vand- og strømforbrug

Moderne design, som passer naturligt ind i hjemmet

Bæredygtighed spiller en vigtig rolle i alt hvad vi gør

EcoVadis

EcoVadis er verdens mest pålidelige leverandør indenfor forretningsvurdering af bæredygtighed. Blomberg har gennem vores moderselskab Arcelik fået tildelt en udmærkelse i guld af EcoVadis for vores kontinuerlige indsats for at tage vare på miljøet med vores bæredygtige løsninger. Derudover har Blomberg store ambitioner om at fortsætte arbejdet med at give dig og fremtidige generationer mere miljøvenlige hvidevarer i fremtiden.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing