Tilberedningsfunktioner

Undervarme

Kun det nederste varmelegeme er tændt. Denne funktion er ideel til langsom tilberedning og til bagning af pizzaer og tærter, hvor bunden skal være mere sprød end toppen.

Lille grill + blæser

Den midterste del af grillen og blæsermotoren fungerer sammen. Denne funktion er ideel til perfekt bruning af mad, der er placeret på den øverste ribbe, og opvarmning af mad på de nederste ribber.

Overvarme/
undervarme

Det øverste og nederste varmelegeme er tændt. Undervarmen steger bunden og den midterste del af maden, mens overvarmen anvendes til bruning. Denne funktion er ideel til gryderetter, bagværk og kød.

Booster

Alle varmeelementer aktiveres for at få en 35% hurtigere forvarmning. Denne funktion er ideel, når du ikke har meget tid at gøre med.

Grill

Hele grillen er tændt. Denne funktion er ideel til grilning og bruning af større mængder mad.

Varmholdelse

Denne funktion er ideel til at holde maden varm, indtil det skal serveres. Den kan også anvendes ved hævning af kager og brød.

Varmluft

Det cirkelformede varmelegeme og blæsermotoren fungerer sammen. Varmen i ovnen fordeles jævnt i midten. Med denne indstilling kan du tilberede to eller tre forskellige retter, der kræver samme eller lignende temperaturindstillinger.

Pizza

Det nederste varmelegeme, det cirkelformede varmelegeme og blæseren er i drift. Denne funktion er ideel til bagning af pizza.

Langsom tilberedning

Blæsermotoren og det centrale varmelegeme er i drift. Med denne funktion tilberedes maden ved lav temperatur og over lang tid. Den er ideel til tilberedning af velsmagende kødretter og sparer på energien.

Optøning

Blæsermotoren er tændt. Denne funktion er ideel til optøning af delikate fødevarer, såsom kager og bagværk.

Grill + blæser

Hele grillen og blæsermotoren fungerer sammen. Denne funktion er ideel til magert kød og fisk.

Lille grill

Den midterste del af grillen er i brug. Dette er en energieffektiv funktion, som er udviklet til at grille en lille mængde mad med et minimalt energiforbrug.

Undervarme + blæser

Det nederste varmelegeme og blæsermotoren fungerer sammen. Denne funktion er ideel til bagning af pizza og mad, hvor den øverste del skal være blød og saftig.

Pyro Clean

Dette er en 120-minutters selvrensningscyklus. Under den pyrolytiske rensningsproces boostes varmen i ovnrummet til hele 480°C, hvorved pletter og brændte madrester pulveriseres.

Eco-Pyro Clean

Dette er en 90-minutters selvrensningscyklus, som er energibesparende. Varmen i ovnrummet boostes til 480°C. På grund af den kortere tid er denne pyrolytiske cyklus velegnet til et mindre tilsmudset ovnrum.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing