Køl og frys

FEATURES

VitaminCare+

Blombergs Vitamin Care+ grøntsagsskuffe har en nyskabende trefarvet lysteknologi, som efterligner naturligt sollys. Denne teknologi bevarer vitaminerne i frugt og grøntsager, så de kan holde sig friske i længere tid, og du kan smide mindre ud.

Frostfri teknologi med to kredsløb

Dette er en avanceret, frostfri teknologi med to kredsløb, der giver en mere homogen, energieffektiv og støjsvag køling, og som fås til visse side-by-side-løsninger og køle-/fryseskabe fra Blomberg.

I konventionelle, frostfrie systemer producerer ventilatoren en konstant luftstrøm mellem fryse- og friskvarerummene. Et af de mest almindelige problemer ved dette system er, at lugten i rummene blander sig. I Blombergs frostfri teknologi med to kredsløb giver to ventilatorer – en til fryseren og en anden til friskvarerummet – separat luftcirkulation. Med andre ord er der ikke nogen luftoverførsel mellem fryse- og kølerummet. På grund af denne separate luftbevægelse blandes luften i fryserdelen ikke med luften i køledelen, hvorved blanding af lugt undgås.

Elektroniske betjeningsknapper

Det elektroniske touch-panel på visse Blomberg-modeller gør det muligt at foretage nøjagtige temperaturindstillinger.

Funktionerne til hurtig nedkøling og hurtig nedfrysning gør det muligt hurtigt at øge og gendanne temperaturniveauet i køleskabet eller fryseren efter at have anbragt store mængder af friske fødevarer indeni.

Desuden har alle elektroniske modeller et integreret alarmsystem, som advarer dig, hvis døren til skabet ved et uheld kommer til at stå på klem.

Belysning med hvidt LED-lys

Visse modeller har belysning med hvidt LED-lys, som giver bedre oversigt i skabet, et mere æstetisk udseende og et mindre energiforbrug.

Vin/flaske holder

Opbevaring af flasker til køling kan være pladskrævende og medføre risiko for, at flaskerne ikke ligger stabilt. En vinhylde er tilpasset flaskens form, så den holder sig stabil og med nem adgang. Hylden fungerer også godt til sodavandsflasker eller andre flasker

Meat and Dairy Zone

Meat and Dairy zonen til kød og mejeriprodukter holder temperaturen lige over frysepunktet, så disse typer af madvarer kan holde på smagen, næringsindholdet og friskheden i længere tid. Færdigtilberedt mad har også en fordel her, og en god måde at reducere madspild på er jo at gemme madresterne.

Smart isterningskuffe

Med Blombergs smarte isterningskuffe, hvor du bare skal dreje knappen og servere isterningerne, er dine isterninger klar i tre simple trin: Fyld vand i, drej på knappen, og træk så bare skuffen ud for at tage isterningerne op.

Freezer defense

Blomberg frysebokse har en unik funktion der heder Freezer defense. Det tillader at fryseboksen fortsætter med at fungere 100% selv ved temperaturer helt ned til minus 15 grader i tørre lokaler.

Ventileret køling

Blombergs ventilerede kølesystem trækker luften ind i toppen, nedkøler den og udleder den fra bagvæggen og sikrer en ensartet temperatur i hele skabet

Justerbar glashylder

Hylderne i mange af Blombergs køle-/fryseskabe er lavet af sikkerhedsglas og er meget stødsikre.

De hjælper med at forhindre, at mad og drikkevarer spildes ned på lavere siddende hylder, hvilket gør rengøringen lettere. De er ydermere højdejusterbare, hvilket giver maksimal fleksibilitet.

Reversibel dør

Brugervenligt håndtag

Blombergs køleprodukter er udstyret med brugervenlige og robuste aluminiumshåndtag, der ikke kun gør det let at åbne døren, men også giver den et elegant udseende.

Super Frys

Funktionerne til hurtig nedfrysning gør det muligt hurtigt at øge og gendanne temperaturniveauet i fryseren efter at have anbragt store mængder af friske fødevarer indeni.

Super Køling

Funktionerne til hurtig nedkøling gør det muligt hurtigt at øge og gendanne temperaturniveauet i køleskabet efter at have anbragt store mængder af friske fødevarer indeni.

Ferie indstilling

For at reducere energiforbruget, når du er på ferie, kan du sætte køledelen i ferietilstand. Så fortsætter fryseren med at fungere som normalt, imens køledelen lader temperaturen stige til omkring 15 grader (dette varierer fra model til model). Dette er velegnet, når køledelen er tømt for temperaturfølsomt indhold, imens du er på ferie.

Stor kapacitet

Til trods for at ydermålene er det samme på de fleste skabe, kan der være store forskelle på indretning samt hvor godt pladsen er udnyttet. At skabe mest mulig plads uden at gå på kompromis med isolering og dermed energiforbrug er en kunst. Blombergs skabe designes altid med henblik på funktionalitet og optimal udnyttelse af pladsen, så du kan opbevare flest mulige madvare.

No Frost

Med denne teknologi opbygges der ingen rim i fryseren, så du behøver aldrig at afrime fryseren igen. Samt et lavt strømforbrug.

Lavt støjniveau

I dag, hvor åbne planløsninger forbinder stue og køkken i et stort rum, ønsker vi mindre støjgener fra vores hvidevarer. Med et lydniveau på 36dB er køleskabet mere støjsvagt end nogensinde, og du kan derfor uforstyrret lave mad eller opholde dig i rummet.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing