Features køl og frys

Freezer defense

Blomberg frysebokse har en unik funktion der heder Freezer defense. Det tillader at fryseboksen fortsætter med at fungere 100% selv ved temperaturer helt ned til minus 15 grader i tørre lokaler.

Belysning med hvidt LED-lys

Visse modeller har belysning med hvidt LED-lys, som giver bedre oversigt i skabet, et mere æstetisk udseende og et mindre energiforbrug.

Brugervenligt håndtag

Blombergs køleprodukter er udstyret med brugervenlige og robuste aluminiumshåndtag, der ikke kun gør det let at åbne døren, men også giver den et elegant udseende.

Glashylder

Hylderne i Blombergs køle-/fryseskabet er lavet af sikkerhedsglas og er meget stødsikre.

De hjælper til at forhindre, at mad og drikkevarer spildes ned på lavere siddende hylder, hvilket gør rengøringen lettere. De er ydermere i højdejuster-bare, hvilket giver maksimal fleksibilitet.

Maksimal plads

Vinhylden, der er en fleksibel, ophængt flaskeholder i krom, som fås til visse skabe, er et praktisk stykke tilbehør.

Den er placeret lige under glashylderne. Stativet giver ekstra opbevaringsplads til op til tre flasker og kan nemt foldes tilbage til ét stykke, når det ikke er i brug.

Vand- og isterningdispenser

Den integrerede vand- og isterningdispenser, der fås til visse modeller, giver dig mulighed for at få koldt vand eller isterninger uden at skulle åbne døren til køleskabet (dispenseren fås med visse SBS-modeller og er ekstraudstyr til visse andre modeller).

Udløsermekanismen på dispenseren er ekstra følsom, så den kan betjenes med selv den letteste berøring. I visse side-by-side-modeller er vandbeholderen tilsluttet vandforsyningen. I andre modeller kan den let udtages med henblik på manuel fyldning og rengøring.

Antibakterielle dørhåndtag

For at opnå en god hygiejne er håndtagene på alle Blomberg-skabe dækket af en antibakteriel forsegling, så bakterierne ikke bliver siddende på håndtaget.

Maksimal fryseplads

Blomberg-frysere har særlige rum, der giver en lang række opbevaringsmuligheder. Du har let adgang til små pakker i din fryser via de praktiske dørlommer, som sidder i Blombergs fryseskabe med syv skuffer.

Blomberg-frysere har en praktisk bakke i skuffen, som er en tynd bakke til frysning af bløde frugter som f.eks. bær. Blomberg tilbyder også en stor skuffe til opbevaring af ekstra store emner. Eftersom den har et usædvanligt stort volumen, giver den praktiske opbevaringsmuligheder til store familier. Og hvis den store skuffe ikke er nok, kan du fjerne midterhylden mellem to skuffer for at skabe en flexi-boks, hvor du kan opbevare ekstra store madvarer.

Smart isterningskuffe

Med Blombergs smarte isterningskuffe, hvor du bare skal dreje knappen og servere isterningerne, er dine isterninger klar i tre simple trin: Fyld vand i, drej på knappen, og træk så bare skuffen ud for at tage isterningerne op.

Uskadelige komponenter

Alle Blombergs køle-/fryseskabe er fremstillet med komponenter, som er 80% genanvendelige og 100% fri for ozon-skadelige gasser.

Side-by-side-løsning med franske døre

Blombergs side-by-side-løsning med franske døre er designet til at gøre det ergonomisk og let at anbringe fødevarer i fryseskufferne.

Skufferne, der har et rumindhold på 154 liter, giver mere plads til opbevaring af frosne pizzaer, flødeis og andre frosne madvarer. Det er let at få adgang til skufferne, og de kan rumme mere mad og større vægt end et traditionelt køle-/fryseskab med fryser i bunden.

Økofunktion

Visse elektroniske køle-/fryseskabe er udstyret med en særlig økofunktion, der er udviklet til at minimere energiforbruget.

Når køle-/fryseskabsdørene har været lukket i 6 timer i træk, og de elektroniske indstillinger er uændrede, skifter køle-/fryseskabet automatisk til energibesparende tilstand. I denne tilstand holdes temperaturen i fryserummet på -18°C, uanset hvilke temperaturindstillinger der tidligere er programmeret.

Minimalt energiforbrug

Bevarelse af naturens ressourcer er noget, som Blomberg prioriterer, og derfor er ikke kun vores produktionsfaciliteter, men også alle vores produkter miljøkorrekte.

Elektroniske betjeningsknapper

Det elektroniske touch-panel på visse Blomberg-modeller gør det muligt at foretage nøjagtige temperaturindstillinger.

Funktionerne til hurtig nedkøling og hurtig nedfrysning gør det muligt hurtigt at øge og gendanne temperaturniveauet i køleskabet eller fryseren efter at have anbragt store mængder af friske fødevarer indeni.

Desuden har alle elektroniske modeller et integreret alarmsystem, som advarer dig, hvis døren til skabet ved et uheld kommer til at stå på klem.

Side-by-side-løsninger med fire døre

Blombergs side-by-side-løsninger med fire døre er konstrueret til at give maksimale kølemæssige fordele.

Med deres 80 cm brede hyldeplads har de det største køleområde, hvilket gør anvendelsen af køleskabet let og ergonomisk. For at opnå den største fleksibilitet kan temperaturen indstilles i den særlige flexi-zone fra -24°C til +10°C. Det 77 liter store rum kan bruges som en fryser, en superfrisk zone eller som et kølerum, afhængigt af dine opbevaringsbehov.

Vores side-by-side-løsninger med fire døre omfatter Blombergs frostfri teknologi med tre kredsløb, der giver separat luftcirkulation i fryseren, kølerummet og flexi-zonen ved hjælp af tre separate ventilatorer. Med denne separate luftbevægelse forhindres lugten i at blive blandet, og man får en mere homogen luftfordeling, så fødevarerne får en bedre holdbarhed, og kølingen bliver mere energieffektiv og støjsvag.

Antibakterielle dørhylder

Køleskabets dørhylder skaber et ideelt miljø til bakterievækst og udgør en sundhedsrisiko for dig og din familie.

For at opnå maksimal hygiejne i køleskabet har Blomberg belagt køleskabets dørhylder med en antibakteriel forsegling, der fjerner bakterier.

Frostfri teknologi med to kredsløb

Dette er en avanceret, frostfri teknologi med to kredsløb, der giver en mere homogen, energieffektiv og støjsvag køling, og som fås til visse side-by-side-løsning og køle-/fryseskabe fra Blomberg.

I konventionelle, frostfrie systemer producerer ventilatoren en konstant luftstrøm mellem fryse- og friskvarerummene. Et af de mest almindelige problemer ved dette system er, at lugten i rummene blander sig. I Blombergs frostfri teknologi med to kredsløb giver to ventilatorer – en til fryseren og en anden til friskvarerummet – separat luftcirkulation. Med andre ord er der ikke nogen luftoverførsel mellem fryse- og kølerummet. På grund af denne separate luftbevægelse blandes luften i fryserdelen ikke med luften i køledelen, hvorved blanding af lugt undgås.

Denne luftcirkulation med to kredsløb skaber også en mere homogen luftfordeling, som giver fødevarerne en bedre holdbarhed. Eftersom fryseluften kun cirkulerer i fryserummet, fryses maden hurtigere sammenlignet med konventionelle frysere. Desuden skaber den separate luftcirkulation lavere temperaturudsving i kølerummet, og fødevarerne får en længere holdbarhed. Denne mere effektive køleteknologi giver en energibesparelse på op til 60% sammenlignet med køle-/fryseskabe i klasse "A". Endvidere er støjniveauet nedsat til et meget lavt niveau, så du får et fredeligt miljø i dit køkken.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing