Features kogeplader

Energieffektivt og hurtigt

Ved hjælp af intelligent grydegenkendelse registrerer kogepladen automatisk grydens størrelse og genererer kun varme under grydens bund.

Derfor tilberedes maden dobbelt så hurtigt og med 43% større energieffektivitet i forhold til traditionel madlavning med gas. Desuden styres temperaturen på induktionszonen af Blombergs intelligente temperaturbegrænser og overstiger ikke 300°C, hvorved overskydende varmeudvikling begrænses. Endvidere opvarmer induktionskomfuret ikke den omgivende luft, hvilket bidrager til energieffektiviteten.

Let at rengøre

Eftersom kogezonen ikke opvarmes direkte af induktionsgeneratorerne, vil det fedt og den mad, der spildes på overfladen, ikke brænde fast og klæbe, hvilket gør rengøringen let med en hurtig aftørring.

Timer

Timeren gør det muligt at indstille en tilberedningstid for hver tilberedningszone separat. Når tilberedningstiden er gået, slukker kogepladen automatisk for zonen, og en alarm signalerer, at tilberedningstiden er slut.

Elegant design

Blombergs induktionskogeplader fås med for- og bagrammer i rustfrit stål eller facetslebne kanter for at modstå hårdhændet daglig brug – eller uden for at få et glat og rent udseende. De Touch-tasterne er placeret forrest med henblik på nem betjening.

Præcis varmeregulering

Induktionsgeneratorer reagerer omgående på ændringer i strøm-indstillingerne, så du får en præcis styring af madlavningen. Slideren samt touch-tasterne foran giver let adgang, og gør det let at foretage øjeblikkelig kogning eller langsom vandbadning.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing