Features ovne

Minimalt energiforbrug

Bevarelse af naturens ressourcer er noget, som Blomberg prioriterer, og derfor er ikke kun vores produktionsfaciliteter, men også alle vores produkter miljøkorrekte.

For at kunne tilberede lækre måltider til lave omkostninger forbruger Blombergs serie af 60 cm brede elektriske ovne 20% mindre energi end energiklasse “A”, så du sparer på el-regningen.

Booster-funktion

Booster-funktionen er udviklet til at spare tid. Med denne indstilling tændes alle varmelegemerne samtidigt for at få en hurtig forvarmning, og ovnen opvarmes 35% hurtigere i forhold til standardfunktionerne. Når den ønskede temperatur er nået, skifter ovnen automatisk tilbage til den forudindstillede tilberedningstilstand.

Energieffektive funktioner

For at opnå større energibesparelser har Blombergs ovne en særlig økonomisk funktion. Eco-Pyro Clean er en 90-minutters selvrensningscyklus, som giver en energibesparelse på 25%. Den er velegnet til rensning af let snavsede ovnrum.

Lugtfilter

Alle Blombergs pyrolyseovne har et filter, der eliminerer den giftige CO-gas, som udledes af brændte fedtpartikler.

Blombergs pyrolyseovn BEO 9790 X har et særligt lugtfilter, som er indbygget i ventilationsanlægget. Den specielle katalytiske varmer, der sidder inde i filtret, absorberer og fjerner dårlig lugt og fedt under tilberedningen for at sikre, at der kun cirkulerer frisk luft i dit køkken.

Glat ovnrum

Da der ikke er nogen synlige skruer eller forbindelsespunkter, er overfladen på Blomberg-ovnrummet glattere end nogensinde før.

Den glatte overflade eliminerer risikoen for, at der samler sig madrester, og derfor er ovnen lettere at rengøre.

Teleskopudtræk

Visse af Blombergs ovne er udstyret med udtrækkelige hyldesystemer, der giver sikker og let adgang til bradepanden. Din sikkerhed garanteres desuden af en integreret stopmekanisme.

Letudtagelige ribber og vipbart grillelement

Visse Blomberg-ovne er udstyret med aftagelige metalribber, der let kan fjernes med hånden, og et vipbart grillelement, som giver ubesværet adgang til ovnrummets loft og ovnens sider, således at ovnrummet let kan rengøres med minimal indsats.

Ovndør helt i glas

Alle Blombergs ovne har ovndøre helt i glas. Alle modeller har let aftagelige døre med henblik på grundig aftørring af selve døren og for at give let adgang til ovnrummet. I visse modeller kan glasruden også fjernes, således at glasset kan rengøres separate.

Katalytisk panel

De katalytiske paneler, som er monteret på bagsiden eller siderne af ovnrummet, absorberer stegefedtet og reducerer madlugten, således at det ikke er nødvendigt at bruge aggressive rengøringsmidler og skrappe kemikalier.

Kølig ovndør

Sikkerhed er en afgørende faktor ved alle Blombergs apparater. Derfor har alle Blombergs ovne en indvendig dør helt i glas, som minimerer ovnens udvendige temperatur.

Vores pyrolyseovne har en kølig glasdør med fire lag glas, som er designet til at minimere ekstern varme og give sikkerhed. Selv under den intense pyrolysecyklus, når varmen i ovnrummet når 480°C, overstiger temperaturen af den dobbelte dør ikke 70°C, og det er således sikkert at berøre den.

Robust håndtag

Alle Blombergs ovne er udstyret med det robuste og elegante, lige Blomberg-håndtag. Håndtaget er lavet af rustfrit stål, som giver et moderne og stilfuldt udseende og passer til betjeningsknapperne i rustfrit stål.

Der er brugt samme håndtag til vores kompakte serie og vores serie af opvaskemaskiner for at skabe et harmonisk udtryk i dit køkken.

Stilfulde detaljer

Ved at skjule det øverste varmelegeme har Blomberg ikke bare maksimeret ovnpladsen, men også givet ovnen et glat og elegant udseende.

Den særlige grå Easy Clean-emalje er endnu et stilfuldt designelement i visse af Blombergs ovne.

Fleksibelt dørdesign

Blombergs indbygningsovne har drop-down-døre. Alle modeller har glasdøre (med 4 lag i pyrolyseovne) med henblik på nem rengøring, og de kan bære op til 22,5 kg, hvis du får brug for at sætte en bageplade på dem.

Teleskopudtræk giver let adgang til bradepander. Desuden gør det nye hængselsystem det let at åbne døren og tage den af og giver ovnen et stilfuldt udseende med sit dekorative design.

Skjult varmelegeme foroven

Det øverste varmelegeme i Blombergs ovne er skjult og eliminerer risikoen for, at man kommer til at brænde sig, når man rækker ud efter noget på den øverste ribbe. Desuden nedsætter dette temperaturen på ovnens håndtag og drejeknapper, så det er sikker at røre ved dem. 

Automatisk slukning

Blombergs elektroniske ovn slukker automatisk efter 6 timers drift (undtagen ifm. varmholdelses- og optøningsfunktioner). Du behøver ikke længere at spørge dig selv, om du har husket at slukke for ovnen, inden du forlader hjemmet

Indvendig belysning

For at gøre det let at kigge ind i ovnrummet har Blombergs ovne indvendig belysning med runde eller firkantede lamper, som er placeret enten på bagvæggen eller sidevæggene.

Den gråfarvede overflade i ovnrummet mindsker genskin på glasdøren. Halogenlamper, der fås med visse modeller, giver en mere energieffektiv og kraftigere hvid belysning. I visse modeller tændes ovnlyset automatisk, når døren åbnes, så man straks kan se ovnrummet.

Børnesikring

For at nå en maksimal sikkerhed under pyrolysecyklussen låser pyro-låsen automatisk ovndøren og låser den op igen, når temperaturen i ovnrummet er faldet til et sikkert niveau.

For at få en uafbrudt tilberedningscyklus har Blombergs elektroniske ovne en kodelås, som gør det muligt at låse timerindstillingerne og forhindre børn i at ændre de forudindstillede funktioner.

Stort ovnrum

Vi har udvidet vores ovnrum med op til 20% for at øge glæden ved madlavning. Blombergs ovne har et af de største ovnrum på markedet med 67,5-liters og 65-liters ovnrum i henholdsvis konventionelle ovne og multifunktionsovne, og de har større bageplader.

Du behøver ikke længere at bekymre dig om at få juleanden ind i ovnen eller på bradepanden. Og du kan tilberede et helt måltid med tre forskellige retter på en gang ved at bruge 3 af de 5 ribbeniveauer.

Tastemaster™ ovn

Blombergs Tastemaster™ gør dit liv nemmere med den nyeste teknologi, herunder en hukommelse med traditionelle og internationale opskrifter. Den nye Tastemaster™ tilbyder dig op til 82 lækre opskrifter, som hjælper dig med at tilberede traditionelle retter, samtidig med at du får mulighed for at prøve de bedste opskrifter fra verdenskøkkenet.

Du skal bare klargøre ingredienserne og sætte dem i ovnen som beskrevet på LCD-skærmen og trykke på startknappen – så tilbereder ovnen måltiderne for dig. Den indstiller selv den bedste tilberedningsfunktion, temperatur og varighed og vil endda foreslå et passende ribbeniveau. Du kan justere indstillingerne efter dine egne præferencer.

Kvalitetstestet

For at opnå en lang levetid tester vi alle vores ovne, inden de forlader fabrikken. Vi foretager også accelererede livscyklustest i form af stikprøvekontroller.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing