Ovne

FEATURES

Pyrolyse

Pyrolyseovnen sparer dig for den tid, du ellers skal bruge på at skrubbe indersiden af ovnen. Det 120 min. lange pyrolyseprogram brænder fastbrændte madrester til aske ved en temperatur på intet mindre end 480 grader. Derefter kan du nemt tørre asken væk med en fugtig klud uden brug af rengøringsmidler. Er ovnen kun let snavset, kan du bruge øko-programmet på kun 90 minutter, hvorved du sparer 25% af energiforbruget

Stegetermometer

Nu kan du opnå samme perfekte resultat ved tilberedning af dit kød som på restauranterne. Det medfølgende stegetermometer kan måle kernetemperaturen på selv store stykker kød, og du kan derfor nemt og enkelt tilberede det som du ønsker, uanset om det er rare, medium eller well-done.

Kold dør

4 lag glas reducerer varmen på ydersiden af ovnlågen, så ikke du risikerer at brænde dig. Selv ved brug af pyrolyseprogrammet, der når en temperatur på 480 grader inde i ovnen, bliver ydersiden ikke alarmerende varm. 

Easy Clean Dør

Medmindre rengøring af ovne er din hobby, vil du elske at høre, at vores Easy clean ovndøre kan skilles ad i et enkelt greb. Alle glaslagene kan adskilles uden brug af værktøj, du skal blot trække op i top beslaget, så er glassene lige til at tage ud og rengøre.

Teleskob udtræksskinner 1-level

Bagepladerne og bradepanderne kan trækkes helt ud uden risiko for at tabe maden på gulvet.

Teleskob udtræksskinner 2-level

Bagepladerne og bradepanderne kan trækkes helt ud uden risiko for at tabe maden på gulvet.

Soft close dør

Slut med smækkende døre. Med det nye design på døren lukker den selv stille og roligt.

82L

Blomberg komfurer tilbyder dig et ovnrum på 82L, men har stadig standard ydre mål, så det passer ind i ethvert standard køkken. Et større ovnrum giver mulighed for at lave endnu større portioner til den store familie, eller til når du får gæster.

80L

Blomberg ovne tilbyder dig et ovnrum på 80L, men har stadig standard ydre mål, så det passer ind i ethvert standard køkken. Et større ovnrum giver mulighed for at lave endnu større portioner til den store familie, eller til når du får gæster.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing