Fryseskabe

5 produkter
5 ud af 5 produkter

Maksimal fryseplads

Blomberg-frysere har særlige rum, der giver en lang række opbevaringsmuligheder. Du har let adgang til små pakker i din fryser via de praktiske dørlommer, som sidder i Blombergs fryseskabe med syv skuffer.

Blomberg-frysere har en praktisk bakke i skuffen, som er en tynd bakke til frysning af bløde frugter som f.eks. bær. Blomberg tilbyder også en stor skuffe til opbevaring af ekstra store emner. Eftersom den har et usædvanligt stort volumen, giver den praktiske opbevaringsmuligheder til store familier. Og hvis den store skuffe ikke er nok, kan du fjerne midterhylden mellem to skuffer for at skabe en flexi-boks, hvor du kan opbevare ekstra store madvarer.

Frisk frysezone

Blomberg har udviklet en avanceret fryseteknologi, der fryser mad ved en så optimal hastighed, at dets cellestruktur ikke forringes, og næringsværdien og smagen bevares.

Når du optør et stykke kød, som er blevet nedfrosset i den friske frysezone, vil det som følge heraf ikke frigive sin saft, og du kan nyde et friskere, mere smagfuldt og sundere malted.

Kvalitetstestet

For at opnå en lang levetid tester vi alle vores køle-/fryseskabe med hensyn til ydeevne samt el- og gassikkerhed, før de forlader fabrikken.

Vi udfører også stikprøvekontroller, tester ydeevnen på lang sigt og foretager accelererede funktionstest. For eksempel foretages dørfunktionstesten 300.000 gange, hvilket svarer til, at døren åbnes 40 gange om dagen over en periode på 20 år.

Endvidere er køle-/fryseskabskomponenterne testet for deres holdbarhed under simulerede forhold.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing