Features opvask

10 års garanti på Kulfri DC™-motor

En kulfri DC™-motor er en elektronisk styret innovativ pumpeteknik, som er udviklet med henblik på den mest effektive udnyttelse af naturressourcerne og din tid. Blomberg giver 10 års garanti på modeller med Kulfri DC™-motor når du registrerer dit produkt online.

Fleksibel øverste kurv

Blombergs opvaskemaskiner har alle en højdeindstillelig øverste kurv, som kan hæves for at gøre plads til gryder, fade og bageplader i den nederste kurv, eller sænkes for at kunne holde høje glas. Til nogle modeller fås smartRACK, som gør det muligt at justere kurvens højde med en simpel bevægelse, selv når kurven er fuldt læsset.

Dobbelt filtersystem

Blombergs MaxiGreen-opvaskemaskiner har et specielt dobbelt filtersystem, som grundigt renser det vand, der anvendes i den endelige vaskecyklus med henblik på lagring og anvendelse i det næste program, hvorved der spares 2 liter vand.

Glasholder

Den særlige glasholder er udformet til at rumme alle typer af høje glas og lange champagneglas. Desuden har den øverste kurv højdeindstillelige hylder til krus, der kan placeres i to forskellige niveauer alt efter dine behov.

Praktisk nederste kurv

For at maksimere pladsen i den nederste kurv er Blombergs opvaskemaskiner udstyret med sammenklappelige holdere, som nemt kan vippes ned og give plads til store gryder og pander.

Multifunktionsbakken kan anvendes til at vaske ekstra lange køkkenredskaber eller til at skabe ekstra plads til glas og kopper. Slutteligt gør den særlige flaskeholder det muligt at vaske høje flasker, vaser og sutteflasker.

Maskinrens

Efter en tids brug vil en opvaskemaskinen have behov for at renses. På mange Blomberg opvaskemaskiner er maskinrens nu et eget program der kan vælges når det er tid for at rengøre maskinen. Programmet kører flere cyklus  med ekstra varmt vand og højt spuletryk som  rengør maskinen invendigt. Dette sikrer en hygijenisk opvaskemaskine  og et flot resultat hver gang der vaskes op.

Mix wash™

Mix wash™ er et program med dobbelt vandtryk, som fås med logitronic-opvaskemaskinerne. Ved hjælp af dette program anvender opvaskemaskinen et let vandtryk i den øverste kurv til skrøbelige glas og sart porcelæn og et 60% højere vandtryk i den nederste kurv til meget snavsede gryder og pander i samme vaskecyklus.

Hygiene+

Blombergs opvaskemaskiner har et eksklusivt program, hygiene+ 70°C, som er godkendt af det tyske laboratorium LGA, og som dræber 99,9% af bakterierne og giver dig mere ro i sindet, når du vasker børnenes tallerkener.

Fingeraftryksafvisende

Blombergs serie af indbygningsopvaskemaskiner omfatter modeller med fingeraftryksafvisende paneler, der er beklædt med inox eller rustfrit stål, og som er lette at rengøre. Underbygningsmodellerne har døre med fingeraftryksafvisende paneler i rustfrit stål.

smartDOOR™

Med den nye dørmonteringsmetode, som er udtænkt af Blombergs ingeniører, kan opvaskemaskinens dør monteres på under 2 minutter.

smartFIT™

smartFIT™ er en højdeindstillingsmekanisme, som gør det muligt at justere de bagerste fødder på opvaskemaskinen forfra, hvilket gør installeringen lettere. Opvaskemaskinens højde kan justeres med helt op til 100 mm, hvilket giver et område mellem 820 og 920 mm.

smartBALANCE™

Den fuldt integrerede Blomberg-opvaskemaskine har et justerbart hængselsystem foran, som hjælper med at opnå en perfekt afbalanceret dør ved at justere opvaskemaskinen i forhold til køkkenlågens vægt

Alle opvaskemidler kan anvendes

Blombergs opvaskemaskiner er kompatible med alle slags opvaskemidler i flydende form, pulverform og tabletform.

Uanset valg af opvaskemiddel har din opvaskemaskine den samme enestående ydeevne. Endvidere er Blombergs vaskemiddelbeholdere brugervenlige med låg, der åbnes på tværs, så de er nemme at påfylde.

Kodelås

Blombergs opvaskemaskiner har en kodelås til at forhindre børn i at ændre programindstillingerne, så vaskecyklussen ikke afbrydes.

Antibakteriel forsegling

Madrester og snavs kan samle sig i bunden af opvaskemaskinens kar, hvilket fører til bakterievækst og skaber en sundhedsfare for dig og din familie. For at maksimere hygiejnen i opvaskemaskinen har Blomberg belagt opvaskemaskinens dør med en antibakteriel forsegling, der fjerner bakterier. 

Vask i flere niveauer

Blombergs opvaskemaskiner har et vaskesystem i flere niveauer, som giver pletfrit service. I dette system arbejder to spulearme, som er placeret i bunden og midten af opvaskemaskinen, sammen med spulearmen for oven og sprøjter vand fra alle retninger for at nå ind til alle dele af servicet.

Halv mængde

Nu er der ingen grund til at vente på, at begge kurve er helt fyldte, inden du starter opvaskemaskinen. Indstillingen med halv mængde giver fuld fleksibilitet med hensyn til, hvor fyldt maskinen skal være.

Uanset hvor du placerer servicet, vil funktionen til halv mængde vaske det grundigt og optimere vandforbruget i henhold til mængden af opvask. Opvaskemaskinerne med kulfri DC™-motor har automatisk indstilling af halv mængde, således at opvaskemaskinen automatisk justerer vandindtaget baseret på mængden af opvask og dermed sparer på naturressourcerne.

Specielle funktioner

Blombergs opvaskemaskiner har specielle funktioner, der er udviklet til at gøre livet i køkkenet lettere. Da din tid er kostbar, har den kulfrie DC™-motor en hurtig funktion, som forkorter vasketidens varighed med op til 25%.

Natteindstillingen reducerer støjniveauet med 30%, så du kan slappe af i fuldstændig stilhed, mens opvasken klares. Funktionen ALLin1 giver en optimal ydeevne ved brug af alt-i-én-tabletter.

Automatisk vask

Ved hjælp af en avanceret teknologi registrerer Blombergs sensorstyringssystem automatisk, hvor beskidt servicet er, og tilpasser vaskecyklussens temperatur og varighed derefter. Du skal blot vælge auto-programmet, så benytter opvaskemaskinen det mest hensigtsmæssige vaskeprogram med et minimum af vand- og energiforbrug for at spare på ressourcerne.

Gennemløbsvarmelegeme

Varmelegemet på Blombergs opvaskemaskiner er skjult for at give et mere sikkert og bekvemt alternativ til det konventionelle, frilagte varmelegeme. Dette gør det muligt at placere køkkenting af plast både i øverste og nederste kurv uden risiko for, at de beskadiges.

Glidende bestikkurve

Blomberg har specialdesignede bestikkurve, som kan glide. Den glidende bestikkurv glider let langs de skrånende holdere i den nederste kurv, så du kan placere den hvor som helst.

eco6L

Den programoptimering, der opnås med eco6L og det dobbelte filtersystem, giver tilsammen et vandeffektivt program, som kan vaske 13 standardkuverter med kun 6 liter vand.

aquAvoid™ plus

aquAvoid™ plus er et anti-lækagesystem i Blombergs opvaskemaskiner, som er konstrueret til at beskytte dit hjem mod oversvømmelse. I tilfælde af lækage slukker systemet automatisk for vandtilførslen fra hanen på nogle få sekunder, så dine møbler beskyttes mod vandskader.

Visse Blomberg-opvaskemaskiner er udstyret med aquAvoid-sikkerhedssystemet, som standser vandindtaget til maskinen i tilfælde af lækage fra den indvendige slange.

Indikatorer til påfyldning af salt og afspændingsmiddel

I opvaskemaskiner anvendes salt til at justere vandets hårdhedsgrad for at undgå at få mærker på sarte glasvarer. Og afspændingsmiddel sætter prikken over i’et og giver funklende tallerkener og glas. Alle Blombergs opvaskemaskiner har indikatorer til salt og afspændingsmiddel, der oplyser dig om, hvornår det er tid til påfyldning.

Tidsbesparende

Vi forsøger hele tiden at minimere varigheden af vaskecyklusserne for at give dig mere fritid. Derfor tilbyder Blomberg nogle af de korteste programmer på markedet.

Super mini 20’ er et 20-minutters program til 6 let snavsede standardkuverter. Mini 30’ vasker 13 let snavsede standardkuverter på 30 minutter. Programmerne A express 55’ og 58’ har en vaskeevne i klasse A til 12 kuverter på henholdsvis 55 og 58 minutter.

Aftagelig tredje FlexiDrawer-kurv

Blombergs logitronic-opvaskemaskiner har en tredje kurv, som skaber ekstra plads til bestik og espressokopper. Hvad der gør denne kurv speciel er, at den stadig giver mulighed for at placere glas med høj stilk i siderne på den øverste opvaskekurv. Desuden kan den nemt fjernes helt, hvis du også ønsker at placere høje genstande i midten af den øverste kurv.

Furniture safe™

Furniture safe™ er et sikkerhedssystem i to niveauer, som er udviklet til at beskytte dine køkkenelementer mest muligt.

1. Indbyggede og underbyggede opvaskemaskiner fremstilles og installeres uden en top, så køkkenbordet udsættes for varme, som genereres af maskinen, når den er i brug. For at beskytte dit køkkenbord mod risikoen for skader leveres alle Blombergs opvaskemaskiner med et specielt dæksel. Dette dæksel dækker den øverste del af opvaskemaskinen fuldstændigt og fjerner alle risici for varmeeksponering. Desuden er det så tyndt, at du ikke kan se det, når opvaskemaskinen er installeret.

2. DMFS (double motion float system) er et forbedret anti-lækagesystem, der er udviklet til at give den størst mulige sikkerhed mod vandskader med de mindst mulige vedligeholdelsesomkostninger. Det er en intelligent mekanisme, som findes på alle Blombergs opvaskemaskiner, og som registrerer kilden til, at der samler sig overskydende vand. I dette system er der to flydemidler. Når der samler sig mindre mængder af vand, aktiverer det første middel afløbspumpen, og maskinen fortsætter med at køre, indtil cyklussen er færdig, så du undgår unødvendige besøg af en servicetekniker. Hvis der er et driftsmæssigt problem, involveres det andet flydemiddel, som advarer aquAvoid™ plus-systemet om at slukke for vandforsyningen og slukker for maskinen.

Kvalitetstestet

For at opnå en lang levetid tester vi alle vores opvaskemaskiner i 20 minutter, inden de forlader fabrikken. For at opnå en maksimal holdbarhed afprøves nogle maskiner endda i 2 timer. Hver maskine testes med hensyn til sikkerhed, funktion og støjniveau.

Desuden testes der kontinuerligt Blomberg-opvaskemaskiner på vores fabrik 24 timer i døgnet på et 50°C varmt program i op til 3.000 opvaskecyklusser, hvilket svarer til 10 års brug.

Grundet løbende forbedringer gennem research og udvikling, forbeholder Blomberg sig retten til at foretage ændringer i specifikationer og features uden forudgående varsel. Som resultat heraf kan der være forskelle mellem produkterne i kataloget til det rent fysiske produkt, du modtager.

Smarte betjeningsknapper

Alle Blombergs opvaskemaskiner er udstyret med brugervenlige, fuldelektroniske betjeningsknapper. Logitronic-displayet på opvaskemaskinerne med kulfri DC™-motor har en dynamisk hukommelse, der holder styr på det sidst anvendte program og minder dig om det, næste gang du betjener maskinen.

LCD-displayet informerer dig om den resterende tid og hvilket stadie, vaskecyklussen er kommet til, og hjælper dig således med at planlægge din tid mere effektivt.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing