Opvask

FEATURES

Varmepumpe

Med en varmepumpe installeret i opvaskemaskinen til at varme vandet op, bruges der mindre energi. Den er højeffektiv og reducerer energiforbruget med op til 52 % sammenlignet med konventionelle F-klasse opvaskemaskiner. Energiforbruget reduceres så meget, at det allerede med god margin når det nye og skærpede energiklasseniveau A. Den årlige besparelse svarer til at brygge 1250 kopper kaffe, stryge 2800 skjorter, koge 1400L vand eller 200 timers støvsugning.

DeepClean

Kedler, kander og flasker med tynd hals er svære at rengøre helt, udover at de er tidskrævende og kedelige. Blomberg har nu udviklet en løsning, hvor en zone i opvaskemaskinen er udstyret med ekstra kraftige dyser, der sprøjter vand specifikt rettet mod at rense sportsflasker, sutteflasker, karafler, vaser, gryder, pander eller andre artikler med en smal åbning eller ekstra genstridigt snavs. Denne funktion er derfor både meget praktisk og tidsbesparende!

CornerIntense

Med en ny 3-delt sprayarm gør denne Blomberg opvaskemaskine anderledes end de fleste standardiserede maskiner, der kun har en arm, der roterer i en cirkel. Vores teknologi betyder, at den innovative sprøjtearm følger en rektangulær bane, der kan nå helt ind i hvert hjørne. Dette sikrer, at alt service får en lige god skylning og rengøring.

SelfDose

Specialsensorerne i Blombergs opvaskemaskiner med SelfDose-teknologi identificerer, hvor beskidt indholdet i opvaskemaskinen er. Systemet beregner derefter den præcise mængde flydende opvaskemiddel til hver vask. Det garanterer perfekte resultater til de næste 20 vaskecyklusser. Der findes også tilsvarende funktion til vaskemaskine.

10 års motor garanti

10 års garanti på Kulfri DC™-motor. En kulfri DC™-motor er en elektronisk styret innovativ pumpeteknik, som er udviklet med henblik på den mest effektive udnyttelse af naturressourcerne og din tid. Blomberg giver 10 års garanti på modeller med Kulfri DC™-motor, når du registrerer dit produkt online inden 90 dage fra købsdato.

Selvrensende filter

Hvor et standard filter på en opvaskemaskine skal renses ca. en gang om ugen, skal Blombergs unikke selvrensende filter kun efterses få gange om året. Inde i filteret sidder en spulearm, der jævnligt skyller og renser filteret for snavs og madrester. Det sikrer ikke bare et bedre vaskeresultat, det er også med til at forhindre dårlig lugt i maskinen

PowerWash

En ekstra spulearm, der bevæger sig i en vinkel på 180 grader, kombineret med et 360 grader roterende spulehoved, sikrer at maskinen når helt ud i kanterne. Et væsentligt højere spuletryk, kombineret med spulearmen og spulehovedets bevægelse, skaber en intensiv vaskezone i bundkurven, der vasker selv de mest genstridige fade og gryder helt rene.

RapidClean

Perfekt resultat - på kortere tid. Programmet hæver vasketemperaturen, sænker vandforbruget, og den børsteløse DC motor tilpasser spuletrykket, så vasketiden kan reduceres med op til 65%

Automatisk døråbning

Når programmet er færdigt, åbnes døren automatisk, så restfugtigheden slipper du. Derved opnås både en hurtigere og bedre tørring 

Indvendig belysning

Indvendig belysning giver et bedre overblik - både når du skal fylde på, og når du skal tømme maskinen. Gør det lettere at påfylde salt korrekt uden spild.

Glidende bestikkurv

Blomberg har specialdesignede bestikkurve, som kan glide. Den glidende bestikkurv glider let langs de skrånende holdere i den nederste kurv, så du kan placere den hvor som helst i underkurven.

Fleksibel øverste skuffe

Blombergs opvaskemaskiner har alle en højdeindstillelig øverste kurv, som kan hæves for at gøre plads til gryder, fade og bageplader i den nederste kurv, eller sænkes for at få plads til høje glas. Til nogle modeller fås smartRACK, som gør det muligt at justere kurvens højde med en simpel bevægelse, selv når kurven er fuldt læsset.

HalfLoad

Nu er der ingen grund til at vente på, at begge kurve er helt fyldte, inden du starter opvaskemaskinen. Indstillingen med halv mængde giver fuld fleksibilitet med hensyn til, hvor fyldt maskinen skal være. Uanset hvor du placerer servicet, vil funktionen til halv mængde vaske det grundigt og optimere vandforbruget i henhold til mængden af opvask. 

Teleskob udtræk øverst

Ved hjælp af teleskopskinner glider overkurven nu nemmere end nogensinde, også når der er fyldt meget i. Den bløde glidende bevægelse gør det nemmere og mere gnidningsfrit af fylde og tømme opvaskemaskinen. 

Kitchen-fit 80 cm låger

Opvaskemaskinen kan monteres med 80cm låger fra f.eks. IKEA og KVIK køkken 

Maskinrens

Efter en tids brug vil en opvaskemaskine have behov for at blive renset. På mange Blomberg opvaskemaskiner er maskinrens nu et selvstændigt program, der kan vælges, når det er tid til at rengøre maskinen. Programmet kører flere cyklusser med ekstra varmt vand og højt spuletryk, som rengør maskinen indvendigt. Dette sikrer en hygiejnisk opvaskemaskine og et flot resultat hver gang der vaskes op - i hele maskinens levetid.

Lysindikator for drift

Når du bruger en integreret opvaskemaskine, er det nogle gange svært at sige, om den kører eller ej på grund af dens lave støjniveau. For at undgå forvirring er opvaskemaskinen udstyret med et LED-lys, der rager ud på gulvet, når opvaskemaskinen kører. Når lyset er slukket, kan du trygt åbne døren.

Auto Program

Ved hjælp af en række sensorer kan systemet selv vurdere, hvor meget du har fyldt i maskinen, og hvor beskidt det er. Ud fra resultatet af sensorernes beregning vælger maskinen selv det optimale program til din service. Denne proces minimerer forbruget af vand og strøm og kan også reducere støjniveauet ved af reducere spuletrykket, når servicen kun er let snavset.

Mix Program

Det bedst egnede program til daglig brug, hvor der er en blanding af tallerkener, glas, kopper, gryder og bestik. Glas, kopper og krystalredskaber vaskes nænsomt i den øverste kurv, mens tallerkner, gryder og pander vaskes med et 60% højere spuletryk i den nederste kurv.

Super Skinnende

Efter vaskecyklussen er afsluttet, tilføres damp i 10 min, hvorved dråbestørrelsen reduceres og forhindrer vandperler i at tørre ind og efterlade aflejringer på din opvask.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing