Vask og tør

FEATURES

SelfDose

Specialsensorerne i Blomberg vaskemaskiner med SelfDose-teknologi identificerer, hvor meget tøj du har lagt i maskinen, og hvilke tekstiler der skal vaskes. Systemet beregner derefter den præcise mængde flydende vaske- og skyllemiddel til hver vask. Det garanterer perfekte vaskeresultater til de næste 20 vaskecyklusser. Der findes også tilsvarende funktion til opvaskemaskine.

Wash&Wear

Har du travlt? Så kan Wash & Wear programmet vaske og tørre dit tøj på næsten ingen tid. Vælg mellem 20 eller 30 grader, og maskinen kan vaske og tørre et sæt tøj (1 kg) på kun 1 time.

Vendbar dør

Skal tørretumbleren placeres til højre eller venstre for vaskemaskinen? Med en række af Blombergs tørretumblere er det ligegyldigt. Du kan bare vende døren, så den passer til dit behov.

Maskinrens

Med tromlerens programmet får din vaskemaskine en grundig rensning i 70 grader varmt vand og et højere antal vaskebevægelser end normale programmer har. Det renser både selve tromlen, på inderside og ydersiden, samt bundkaret for alle rester af snavs, smuds og sæbe. Tromlerens programmet sikrer, at din vaskemaskine er ren og velduftende i hele sin levetid. 

Hybrid tørring

Varmepumpeteknologi sikrer et lavere energiforbrug, men forlænger også tørretiden. Med Blombergs hybrid tørretumbler har du mulighed for at tilkoble et varmelegeme, når du har travlt. Den bruger stadig mindre energi end tørretumblere uden varmepumpeteknologi, men tørrer på samme tid. Tørretiden reduceres med op til 35 %, når varmelegemet er aktiveret.

Varmepumpe

Ved hjælp af varmepumpeteknologi reduceres energiforbruget uden at gå på kompromis med tørreresultatet

Samlebeslag til vask/tør

For den sikrest mulige drift bør der anvendes en stabelramme, hvis der skal placeres en tørretumbler oven på vaskemaskinen. Dette holder maskinerne stabile og forhindrer bevægelse. Den er meget nem at installere og kan bruges på alle modelkombinationer af Blomberg vaskemaskiner og tørretumblere.

Kulfri Motor

Vælger du en vaskemaskine med kulfri motor, får du 10 års motorgaranti (kræver at du registrerer produktet på hjemmesiden), og det giver et lavere lydniveau takket være en friktionsløs motorteknologi, der kan tilpasses præcist til de enkelte tekstilers egenskaber og styrke. 

Tørrestativ

Det er ikke kun dit tøj, der kan tørres i tørretumbleren. Med det medfølgende tørrestativ kan du tørre f.eks. sko eller tøjbamse, uden de kastes rundt i tromlen og bliver slidt.

Tromlelys

Indvendig belysning gør det nemt at se, hvad maskinen indeholder, og sikrer at du også får den sidste sok med ud.

Vask: Pletprogram

Pletprogrammet kan fjerne 24 forskellige typer af pletter. Pletprogrammet opererer ved forskellige temperaturer, centrifugeringshastigheder og vasketider kombineret med ekstra skylninger og iblødsætningsfunktioner. Dermed sikres de bedste betingelser for at fjerne forskellige typer af pletter, og programmet giver et overlegent vaskeresultat i forhold til et almindelig bomuldsprogram.

Vask: Hygiene+ Program

Det specielt udviklede antiallergi-program er beregnet til at fjerne bakterier og allergener fra dit tøj - perfekt til allergikere og småbørnsfamilier. Ved hjælp af en specielt udviklet algoritme til at styre tromlens bevægelse, præcis og vedvarende temperaturkontrol, samt ekstra skyl og centrifugering, opnår maskinen det bedst mulige og mest hygiejniske resultat. 

Vask: Dun Program

Med Blombergs dunvask-program kan du nu vaske og give din yndlings dunjakke eller dine dyner den behandling, de fortjener. Takket være en specielt programmeret centrifugeringscyklus mister de ikke længere fylden efter vask.

Vask: Udendørstøj/sportstøj program

Outdoor/sports programmet er det perfekte program til dit træningstøj og vandafvisende tekstiler. Programmets vaske- og centrifugeringscyklus skaber mindre friktion mellem tromlen og tekstilerne og fordobler dermed levetiden på vandafvisende og svedtransporterende membraner.

Tør: Blandet dagligt program

Et nyttigt program til hverdagsbrug. Du kan mixe både bomuld, sports-/fitnesstøj og syntetisk tøj med dette program. Tørhedsgraden kan justeres på 5 niveauer og justeres nemt med et tryk på en knap.

Tør: 5 kg på 1 time

Dette unikke program tørrer 5 kg vasketøj på kun 1 time. Tøj og tekstiler, der indeholder bomuld og syntetiske fibre, kan tørres sammen i dette program.

Hygienisk tørring

Hygiejneprogrammet holder en temperatur over 56 grader i 75 min.

Tør: Hygienisk opfriskning

Hygiejne opfrisknings-programmet opfrisker 1,5 kg. tørt tøj på blot 100 min. ved at holde temperaturen over 60 grader i min. 45 minutter.

Tør: Express

Opfrisker-program der fjerner dårlig lugt på super kort tid.

Damp

Ved hjælp af damp kan maskinen reducere folder og rynker i tøjet, samtidig med at den fjerner dårlig lugt. Dette giver et mere velduftende resultat og sparer dig en del af den tid, du ellers skulle bruge på at stryge.

Tør: Dun program

Med Blombergs program til tørring af dun kan du nu tørre og give din yndlings dunjakke eller dine dyner den behandling, de fortjener. Takket være en specielt programmeret tromlebevægelse mister de ikke længere fylden efter tørring.

Tør: Udendørs tøj/Sportstøj program

Programmets tørrecyklus skaber mindre friktion mellem tromlen og tekstilerne og fordobler dermed levetiden på vandafvisende og svedtransporterende membraner.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing