Køleskabe

Frostfri køling

Frostfri teknologi er et multidirektionalt luftstrømningssystem, som findes i visse køle-/fryseskabe fra Blomberg. Systemet giver en mere stabil og jævn temperaturfordeling i hvert rum, så fødevarerne kan opbevares overalt i køleskabet, og frugt og grøntsager holdes friske i længere tid.

Frostfri køling skaber et permanent koldt og tørt miljø, hvorved ophobning af is og bakterier i fryseren elimineres, og ubehagelige køleskabslugte undgås. På denne måde klæber madvarerne ikke sammen.

Det bedste af det hele er, at det ikke længere er nødvendigt at afrime fryseren.

0-3°C superfrisk zone

Superfrisk zonen, som findes i visse Blomberg-køleapparater, holder temperaturen i dette rum lige over frysepunktet og holder fugtigheden på et optimalt niveau, således at mejeriprodukter, fisk og kød bevarer deres vitaminindhold og næringsværdi, deres smagsnuancer samt friske, attraktive udseende i dobbelt så lang tid som i et almindeligt køleskab.

Minimalt energiforbrug

Bevarelse af naturens ressourcer er noget, som Blomberg prioriterer, og derfor er ikke kun vores produktionsfaciliteter, men også alle vores produkter miljøkorrekte.