Køleskabe

Frostfri køling

Frostfri teknologi er et multidirektionalt luftstrømningssystem, som findes i visse køle-/fryseskabe fra Blomberg. Systemet giver en mere stabil og jævn temperaturfordeling i hvert rum, så fødevarerne kan opbevares overalt i køleskabet, og frugt og grøntsager holdes friske i længere tid.

Frostfri køling skaber et permanent koldt og tørt miljø, hvorved ophobning af is og bakterier i fryseren elimineres, og ubehagelige køleskabslugte undgås. På denne måde klæber madvarerne ikke sammen.

Det bedste af det hele er, at det ikke længere er nødvendigt at afrime fryseren.

0-3°C superfrisk zone

Superfrisk zonen, som findes i visse Blomberg-køleapparater, holder temperaturen i dette rum lige over frysepunktet og holder fugtigheden på et optimalt niveau, således at mejeriprodukter, fisk og kød bevarer deres vitaminindhold og næringsværdi, deres smagsnuancer samt friske, attraktive udseende i dobbelt så lang tid som i et almindeligt køleskab.

Minimalt energiforbrug

Bevarelse af naturens ressourcer er noget, som Blomberg prioriterer, og derfor er ikke kun vores produktionsfaciliteter, men også alle vores produkter miljøkorrekte.

Blombergs serie af energieffektive køle-/fryseskabe omfatter modeller i energiklasse A+++, A++ og A+, så du både sparer penge og skåner miljøet. Et køle-/fryseskab i klasse A+++ bruger op til 60% og et køle-/fryseskabe i klasse A++ bruger op til 40% mindre energi, mens et køle-/fryseskab i klasse A+ bruger op til 20% mindre energi end en model i klasse "A".