Blomberg arbejder for en bæredygtig udvikling

Hvordan gøres hvidevarer mere bæredygtige?
Det er et spørgsmål, vi konstant stiller os selv. Blomberg er optaget af planeten og arbejder for at udvikle hvidevarer med mindst mulig belastning af miljøet.
Hvis du gerne vil vide, hvilke tiltag vi har gjort, kan du roligt læse videre. Men det stopper ikke her, for vi har store ambitioner om at give dig og fremtidige generationer mere miljøvenlige hvidevarer i fremtiden.

Blomberg arbejder for en bæredygtig udvikling

Genbrugte materialer giver mange fordele

Generering af affald er et stigende miljøproblem, og Blomberg ønsker at gøre en aktiv indsats, der har betydning for planeten. Genbrugte plastikflasker er et værdifuldt materiale, som Blomberg har taget i brug i vores produktion. Store mængder genbrugte plastikflasker er blevet brugt i udviklingen af nye dele til vaskemaskiner og tørretumblere. Der er ligeledes blevet lavet modstandsdygtige dele af genbrugt fiskegarn og industrielt tekstilaffald til opvaskemaskiner og ovne for at reducere mængden af plastik i havene. Alle apparater med genbrugte materialer har lige så høj kvalitet som dem uden.

Bæredygtigt med moderne teknologi

Blomberg er altid på udkig efter nye teknologier og funktioner, som kan bidrage til en mere bæredygtig hverdag.

Automatisk dosering er godt for miljøet

Vi vil gerne gøre din hverdag lettere med automatisk dosering, så du slipper for at beregne den rigtige mængde vaskemiddel selv. Sensorer beregner den rigtige mængde vaskemiddel og vand for det bedst mulige vaskeresultat. Måske har du ikke tænkt over det, men for meget vaskemiddel kan føre til, at maskinen bruger mere vand og strøm. Dertil kan et højere forbrug af vaskemiddel gøre, at producenterne må producere endnu mere – som måske slet ikke er nødvendigt? Med automatisk dosering skåner du både din pengepung og miljøet.

SelfDose opvaskemaskin

SelfDose vaskemaskine

Opvaskemaskine
Automatisk dosering giver det perfekte vaskeresultat med op til 28%* mindre opvaskemiddel end hvis du selv beregner. Dette gælder hver opvask, du kører, og har derfor stor betydning, når det kommer til mængden af produkt, vand- og strømforbrug. Det eneste, du behøver at gøre, er at fylde kammeret til opvaskemiddel op fra tid til anden og lade maskinen klare resten. 

Vaskemaskine
Med automatisk dosering beregner vaskemaskinen den rigtige mængde vaskemiddel for at opnå det perfekte vaskeresultat.

Blomberg har køleskabe, der reducerer madspild

Enorme mængder af mad bliver kasseret hvert år. Hvordan kan Blomberg bidrage til at reducere madspild? Jo, med køleskabe, som giver dig længere tid til at spise maden, før den bliver dårlig. Lad os se nærmere på initiativerne til mindre madspild.

Vitamin Protection Zone

Meat and Dairy Zone

Freezer
Defence

Blombergs Vitamin Protection grøntsagsskuffe har en nyskabende trefarvet lysteknologi, som efterligner naturligt sollys. Denne teknologi bevarer vitaminerne i frugt og grøntsager, så de kan holde sig friske i længere tid, og du kan smide mindre ud.

Meat and Dairy zonen til kød og mejeriprodukter holder temperaturen lige over frysepunktet, så disse typer af madvarer kan holde på smagen, næringsindholdet og friskheden i længere tid. Færdigtilberedt mad har også en fordel her, og en god måde at reducere madspild på er jo at gemme madresterne.

En funktion, der giver øget holdbarhed i fryseren, er Freezer Defence, som sørger for, at fryseren fortsætter med at virke helt ned til 15 minusgrader. Du kan være sikker på, at maden holder sig, og på denne måde slipper du måske for at smide mad ud.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing