Side-by-side

1 produkter
1 ud af 1 produkter

Flexi-zone

Blombergs side-by-side-løsninger med fire døre er konstrueret til at give maksimale kølemæssige fordele. Med deres 80 cm brede hyldeplads har de det største køleområde, hvilket gør anvendelsen af køleskabet let og ergonomisk.

For at opnå den største fleksibilitet kan temperaturen indstilles i den særlige flexi-zone fra -24° C til +10° C. Det 77 liter store rum kan bruges som en fryser, en superfrisk zone eller som et kølerum, afhængigt af dine opbevaringsbehov

Side-by-side-løsning med franske døre

Blombergs side-by-side-løsning med franske døre er designet til at gøre det ergonomisk og let at anbringe fødevarer i fryseskufferne.

Skufferne, der har et rumindhold på 154 liter, giver mere plads til opbevaring af frosne pizzaer, flødeis og andre frosne madvarer. Det er let at få adgang til skufferne, og de kan rumme mere mad og større vægt end et traditionelt køle-/fryseskab med fryser i bunden.

Vand- og isterningdispenser

Den integrerede vand- og isterningdispenser, der fås til visse modeller, giver dig mulighed for at få koldt vand eller isterninger uden at skulle åbne døren til køleskabet (dispenseren fås med visse SBS-modeller og er ekstraudstyr til visse andre modeller).

Udløsermekanismen på dispenseren er ekstra følsom, så den kan betjenes med selv den letteste berøring. I visse side-by-side-modeller er vandbeholderen tilsluttet vandforsyningen. I andre modeller kan den let udtages med henblik på manuel fyldning og rengøring.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing