Energieffektiv opvaskemaskine med varmepumpeteknologi

Blomberg lancerer verdensnyhed

Energieffektiv opvask

Der er meget fokus på energieffektivitet og miljøpåvirkning i dag, hvilket motiverer Blomberg til at udvikle mere energieffektive produkter, som giver betydelige energibesparelser for forbrugerne. Opvaskemaskinen bliver brugt ofte i vores hverdag, og med varmepumpeteknologi kan man spare på strømmen uden at det går ud over vaskeresultatet. 

Varmpeumpeteknologi

Det meste af den strøm, opvaskemaskinen bruger, går til opvarmning. Blombergs opvaskemaskine er udstyret med en varmepumpe, der effektivt varmer vaskevandet op gennem hele vaskecyklussen. Opvasken vaskes med optimal varmeeffektivitet ved at genbruge varmen i systemet i en lukket sløjfe. Dette reducerer energiforbruget med op til 52% sammenlignet med konventionelle opvaskemaskiner i Energiklasse F. Teknologien reducerer energiforbruget så meget, at den allerede opfylder den nye og strengere energiklasse A med god margin. De årlige 

besparelser svarer til at brygge 1250 kopper kaffe, stryge 2800 skjorter, koge 1400 liter vand eller støvsuge i 200 timer. 

Opvaskemaskiner med energiklasse A-10%

Udover et lavt strømforbrug har maskinene en kapacitet på 16 kuverter, hvilket er blandt de største på markedet. Maskinene har også en række særlige egenskaber og funktioner. Lågen til opvaskemaskinene åbnes automatisk efter afsluttet program, så den naturlige luft bidrager til en hurtigere tørring. CornerIntense er en spulearm med en ekstra arm, som er specialdesignet til at nå alle hjørner i maskinen og derved fjerne selv det vanskeligste snavs. Uanset hvor man placerer sin opvask i maskinen, bliver den ren. 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing